Rácvárosi horgászbolt
r
+36 (72) 253 302
+36 (20) 995 7000
6
Üzletünk címe
7634 Pécs Rácvárosi út 10/2.

Online kérdőívben kéri ki a horgászok véleményét a kormány

A horgaszokert.kormany.hu weboldalon 6 kérdés megválaszolására kéri a Magyarország Kormánya a hazai horgászokat.

A horgászok felé irányuló kérdések az alábbiak:

  • Támogatja-e, hogy elinduljon egy olyan program, amelynek segítségével a hazai vizek természetes körülmények között nyerhetik vissza korábbi halgazdagságukat.

  • Támogatja-e ön a halászati őrzést biztosító szervezetek további személyi és tárgyi megerősítését, valamint a szabályszegők büntetéseinek szigorítását?

  • Egyetért-e ön azzal, hogy a horgászhelyek és a horgászokat kiszolgáló infrastruktúra fokozatos fejlesztése érdekében a horgász szervezetek kiemelt állami támogatásban részesüljenek?

  • Egyetért-e azzal, hogy egységes és egyetlen okmányként a „magyar horgászkártya” kiadásával és a hozzá kapcsolódó elektronikus alkalmazásokkal fokozatosan kiváltásra kerüljön a jelenlegi horgász igazolvány és a horgászathoz kapcsolódó egyéb okmányok (állami horgászjegy, fogási napló, területi jegy)?

  • Egyetért-e azzal, hogy egy komplex horgász utánpótlás-nevelési és oktatási program keretében a gyermekek ismeretszerzése és a családok bevonása támogatott legyen?

  • Támogatja-e ön, hogy az állami horgászvizsgáztatás a jelenleginél több ponton, gyorsabban, egyszerűbben és olcsóbban, a horgász szervezetek által történjen?


Nyitrai Zsolt stratégai társadalmi kapcsolatokért felelős miniszterelnöki megbízott február 16-án, a Hungexpoban megrendezésre kerülő 25. fegyver, horgász, vadász szakkiállításon jelentette be együttműködését a 400 ezer tagot számláló Magyar Országos Horgász Szövetséggel (Mohosz). Közös sikerként könyvelik el az új halgazdálkodási törvény megalkotását és az egymás között kialakult kiváló partneri kapcsolatot. A miniszterelnöki megbízott szerint a közös munka és az együtt gondolkodás teremtett alapot a párbeszéd folytatására.

Forrás: Mohosz.hu

! % /
Ossza meg ismerőseivel:
Akciós termékek Katalógusok

Időjárás (Pécs)

Közösség